Blog

Anasayfa / Blog
YENİ ÇAĞIN PAZARLAMA YÖNTEMİ VİDEO İÇERİK NEDİR, ETKİLİ BİR VİDEO İÇERİK NASIL YAPILIR?
04 Şub

İçerik dediğimizde aklımıza web siteleri, sosyal medya platformları, bloglar, elektronik kitap ve dergiler, galeriler ve podcastlerde yer alan video, fotoğraf, yazı ve ses dosyaları geliyor. Günümüzde bunların arasında ise en çok video içerik çalışmaları öne çıkıyor. Böylece ürün veya hizmetini tanıtmak isteyenler, dijital ortamda geniş kitlelere en etkili şekilde ulaşmak ve mesajlarını en hızlı ve..

ANİMASYON REKLAM AJANSI NE İŞ YAPAR?
15 Eyl

Animasyon Reklam Ajansı, ürün ya da hizmetlerinizi tanımanın en etkili yolu olan video içerikler için hayal gücünüzü özgürce kullanabileceğiniz animasyon tanıtım filmleri tasarlar. Animasyon Tanıtım Filmi Nedir? Markanıza ait bir ürün ya da hizmetiniz var ve tanıtımını yapmak istiyorsanız karşınıza farklı video alternatifleri çıkar. Kurumsal tanıtım filmi hizmeti alabilir, masaüstü hazır görüntüler kullanarak bir çalışma..

TANITIM FİLMİ ÇEKİMİ NEDİR? EN ETKİLİ TANITIM FİLMİ ÇEKİMİ NASIL YAPILIR?
31 Ağu

Markanızı, geçmişinizi, vizyonunuzu, misyonunuzu, ürün ve hizmetlerinizi tüm detaylarıyla ve en etkili şekilde anlatmanın yolu tanıtım filmi çekimi ile siz de hedef kitlenize kolayca ulaşabilirsiniz. Tanıtım Filmi Çekimi Nedir? Bugün, üretim alanlarınız ne kadar büyük, hizmet sahalarınız ne kadar geniş olursa olsun hedef kitlenize tüm bunların tanıtımını yapmak için ihtiyacınız olan tek şey tanıtım filmi..

TURİZM SEKTÖRÜNDE YENİ BİR TANITIM YÖNTEMİ: 3D SANAL TURLAR
20 Oca

Günümüzde tüketici alışkanlıkları değişiyor. Müşterilerin satın alma kararlarını en çok deneyimleri etkiliyor. Turizm sektöründe ise müşteriler, konaklama yapacakları tesis seçimlerinde mümkün olduğunca tüm detaylar hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Kendilerine sunulacak hizmeti önceden görebilmek ve nasıl bir ortamda konaklayacaklarını bilmek, hem yerli hem de yabancı turizm müşteriler için yüksek bir önem arz ediyor. Bu noktada..

3D LAZER SANAL TUR VİDEOLARI NEDİR VE NASIL HAZIRLANIR?
20 Oca

3D Lazer Sanal Tur Videoları, lazer özelliği bulunan yüksek çözünürlüklü kameralar ile çekilen 360 derece panoramik fotoğrafların nokta bulutuna dönüştürülmesinden ve ardından 3D modelleme teknolojisi ile entegre edilmesiyle sağlanan içeriklerden oluşur. Yeni nesil bir sanal tur teknolojisi olan 3D Lazer Sanal Tur Videoları potansiyel müşterilerinize ve hedef kitlenize interaktif bir mekân deneyimi sunar, dünyanın her..